Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 09:05
Θεσσαλία

Απίστευτη αγριότητα στα Τρίκαλα! Σκότωσε τσοπανόσκυλο μπροστά στα μάτια 11χρονου






Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 55χρονος κυνηγός, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ ένα τσοπανόσκυλο επειδή… γάβγιζε, στην περιοχή της Αγρελιάς στα Τρίκαλα! Μάλιστα, η θανάτωση του ζώου έγινε μπροστά μάλιστα στα μάτια ενός 11χρονου αγοριού!

Ο δράστης βρήκε μπροστά του το σκυλί που είχε αρχίζει να γαβγίζει, νιώθοντας απειλή για το κοπάδι που φύλαγε. Ο 11χρονος γιος του ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου και ένας ακόμη βοσκός, ζήτησαν από τον κυνηγό να απομακρυνθεί για να ηρεμήσει  το τσοπανόσκυλο και να σταματήσει να γαβγίζει. Όμως, εκείνος πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για να εκφοβίσει το σκυλί και στη συνέχεια το σημάδεψε και πυροβόλησε τραυματίζοντάς το θανάσιμα!
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τον 55χρονο, που ισχυρίστηκε ότι το τσοπανόσκυλο του επιτέθηκε, ενώ κατέσχεσαν το  όπλο του μαζί με τρία φυσίγγια και δυο κάλυκες.
Τελικά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανάτωση ζώου και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Όμως, πήρε αναβολή και του ορίστηκε τακτική δικάσιμος.