Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024 07:11
Αθλητικά

Απίστευτες καταγγελίες εις βάρος της Νίκης – Θα παρέμβει ο Αθλητικός Εισαγγελέας;






Απίστευτες καταγγελίες εις βάρος ανθρώπων της Νίκης Βόλου (χωρίς να τους κατονομάσει) εξαπέλυσε ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου Κώστας Γεωργατζής, μετά το τέλος του αγώνα Ρήγας – Νίκη Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι άτομα που εκπροσωπούν τη Νίκη, καθ’ όλη την εβδομάδα ζητούσαν από το Ρήγα να τους δώσει το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ποτέ μου δεν έχω κρύψει ούτε από πού είμαι, ούτε τα συναισθήματά για καμία ομάδα, ειδικά για τη Νίκη Βόλου. Είναι κρίμα κάποια άτομα να έχουν καταντήσει τη Νίκη Βόλου να παλεύει για την Τρίτη και τη δεύτερη θέση της Γ’ Εθνικής και να παίρνουν τηλέφωνα παίκτες και άλλα άτομα, για να «δώσουμε» το παιχνίδι, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Πρέπει να ντρέπονται. Είναι κρίμα κάποιοι να παρακαλάνε παίκτες να «δώσουν» το παιχνίδι. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Μας είπαν: Εχετε πέσει, δώστε μας το παιχνίδι. Ονόματα δεν θα πω ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Τους κοιτάω στα μάτια όλους. Είμαι από τη Νέα Ιωνία και είμαι άνδρας και τα λέω τα πράγματα όπως έχουν. Είναι κρίμα πραγματικά».

Και το ερώτημα που προκύπτει έπειτα από τις δηλώσεις αυτές είναι το εξής:

Θα παρέμβει ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπειτα από αυτήν την καταγγελία; Θα ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Κώστα Γεωργατζή; Θα τον καλέσει για να δώσει εξηγήσεις;

Θέλουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι οι σοβαρές αυτές καταγγελίες θα φτάσουν στα αυτιά των αρμοδίων και δεν θα περάσουν στο ντούκου προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια.