Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις βουλευτών για τον μονόλογο Τσίπρα: Τι θα γίνει; Θα κάνουμε κανονική Κ.Ο.;






Αντιδράσεις προκάλεσε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο μονόλογος του πρωθυπουργού στην Κ.Ο., αφού δεν υπήρξαν τοποθετήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Σύμφωνα με στελέχη που ήταν παρόντα, μετά το πέρας της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής της Κ.Ο. Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε: «Αγαπητοί συνάδελφοι, έληξε η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στις 20:30 θα αποφασίσουμε ποιοι θα μιλήσουν αύριο».

Από τα έδρανά του πετάχτηκε το μέλος της ομάδας 53+ βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης που φώναξε: «Τι θα γίνει, θα κάνουμε κανονική Κοινοβουλευτική Ομάδα; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Εχουμε εδώ και δυόμισι μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται».

Από το Μέγαρο Μαξίμου απαντούν ότι οι βουλευτές είναι ενημερωμένοι, επικαλούμενοι την άτυπη κοινή συνεδρίαση που έγινε προ δύο ημερών, των μελών των δύο επιτροπών -κοινωνικών και οικονομικών υποθέσεων- όπου υπήρξε «επαρκής συζήτηση» για το ασφαλιστικό.

Μάλιστα, στον κ.Καραγιαννίδη απάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης ως Διευθυντής της ΚΟ, ότι έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις με Κατρούγκαλο – Χουλιαράκη και στις 20:30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση των βουλευτών που θα τοποθετηθούν το προσεχές διήμερο.

Πηγή: iefimerida.gr