Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 00:31
Αθλητικά

Ανάκαμψη με Καβακά κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής






Με τον Τιμόθεο Καβακά στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αρχής γεννομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό.

Ο Καβακάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» , ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο της ανόδου, ενώ τους τόνισε πως πιστεύει στην αξία αυτής της ομάδας και όλοι μαζί θα δώσουν τον αγώνα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη Football League.

Όπως γίνεται αντιληπτό,  ο αυριανός αγώνας με τον πρωτοπόρο Διαγόρα Σεβαστής χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κομβικός, καθώς τα περιθώρια για επιπλέον στραβοπατήματα έχει στενέψει σημαντικά για τους «ερυθρόλευκους».

Συν τις άλλοις, ο Διαγόρας Σεβαστής είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League, οπότε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα μοιάζει καταστροφικό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα βέβαια δεν απουσιάζουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού από το αυριανό ντέρμπι κορυφής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Φλίγγος καθώς και ο τραυματίας Μπρίτος.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, ορίστηκε ο Γρατσάνης με βοηθούς τους Μανάση και Κωτούλα.