Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 21:03
Τοπικά

Αλμυρός: Συνελήφθη ο φονιάς του Αριστείδη Κολοβού






Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας του 65χρονου επαγγελματία Αριστείδη Κολοβού.

Την είδηση, όπως αναφέρεται, επιβεβαίωσε και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, που έκανε λόγο για Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και ακόμη, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για 36χρονο, Ρωσοπόντιο στην καταγωγή, που παλιότερα, εργαζόταν στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε ο άτυχος άντρας, στο δρόμο προς την παραλία του Αλμυρού.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά.

Σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής Λεονταρή Ρουμπίνη, ανέφερε ότι ο θάνατος του Αριστείδη Κολοβού προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, κάτι που προκάλεσε τη μεγάλη ποσότητα αίματος στο διαμέρισμα και όχι μόνο της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα.