Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 18:30
Αθλητικά

Αλλος Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή






Οι μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, έχουν διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας. Οπως είναι λοιπόν λογικό στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Παναχαική θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό Βόλου με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με ότι είχαμε δει μέχρι στιγμής.

Με βάση λοιπόν το ήδη υπάρχον υλικό, η ενδεκάδα με την οποία αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο κυριακάτικο ματς είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενη, αφού οι επιλογές και οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, ο Στρατηλάτης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Ζέρη να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπουτζίκο στο αριστερό. Ο Αρβανίτης θα είναι το ένα στόπερ, έχοντας πιθανότατα δίπλα του τον Κεσίδη, αφού ο Νάστος που θα μπορούσε να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση είναι τιμωρημένος.

Ο Φερνάντες και ο Τσιάρας θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τους Γκουγκούδη, Νικολιά και Σκοπελίτη να αναλαμβάνουν το δημιουργικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλαμάνη.