Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:46
Τοπικά

Αλλη μια νέα γυναίκα και μητέρα έφυγε χτυπημένη από τον καρκίνο






Απέραντη θλίψη και οδύνη σκόρπισε στον Βόλο η είδηση θανάτου 41χρονης Βολιώτισσας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Η Παναγιώτα Μπορονικόλα – Σταυροπούλου, η οποία ήλκε την καταγωγή της από το Αγρίνιο και διέμενε στον Βόλο «έφυγε» από τη ζωή.

Πρόκειται για τη δεύτερη απώλεια νέας γυναίκας που θρηνεί ο Βόλος μέσα σε ένα 48ωρο, γεγονός που προκαλεί διάχυτο προβληματισμό.

Την περασμένη Πέμπτη η πόλη πένθησε το χαμό μίας 32χρονης κοπέλας, η οποία δεν πρόλαβε να δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα.

Η επάρατη νόσος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να προσβάλλει ολοένα και περισσότερα άτομα, και αρκετά από αυτά σε νεαρή ηλικία.

Η άτυχη 41χρονη, η οποία ζούσε στον Βόλο με το σύζυγό της Βασίλειο Σταυρόπουλο, στρατιωτικό, άφησε την τελευταία της πνοή χθες σε ιδιωτική κλινική στον Βόλο.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη από την άδικη, αιφνίδια, πρόωρη απώλεια. Είχε αποκτήσει μία πανέμορφη οικογένεια. Είχε δύο πανέμορφα παιδιά, τα οποία είναι ανήλικα. Δεν πρόλαβε να τους δώσει την αγάπη και την υποστήριξη που θα ήθελε.

Η 41χρονη έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πριν από μερικά χρόνια διαγνώστηκε ότι είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο.

Κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρει και να σωθεί, και η οικογένειά της ήταν πάντοτε δίπλα της.

Επισκεπτόταν νοσοκομειακά ιδρύματα, υποβαλλόταν σε θεραπείες. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε.

Χθες, κατέληξε σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, έχοντας δίπλα της άγρυπνους συμπαραστάτες την οικογένειά της.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε απέραντη οδύνη στον Βόλο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η 41χρονη κατέλιπε σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. Η κηδεία της έγινε σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.