Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:37
Αθλητικά

Ακης Πέτρου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι!»






Ο ρόλος του Άκη Πέτρου στη φετινή πορεία του Volos NFC είναι σίγουρα πολύ σημαντικός. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και στα εντυπωσιακά αν μη τι άλλο αποτελέσματα.

Ο ίδιος μίλησε στη Mikriliga για το πως κυλά η προετοιμασία της ομάδας ενόψει των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Football League, ενώ μας έδωσε το σχόλιό του και για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Δείτε όσα είπε:

Για την προετοιμασία του συλλόγου:

«Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Εξασφαλίσαμε από πολύ νωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε προσηλωμένοι στα μπαράζ. Ο προπονητής έχει όλο το διάστημα να διορθώσει πράγματα ή να εξελίξει ακόμη περισσότερο κάποια άλλα. Παράλληλα, ποδοσφαιριστές που δεν πήραν πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά, είχαν την ευκαιρία στα τελευταία 5 παιχνίδια να αγωνιστούν και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Σε αυτό βοήθησαν και τα δύο φιλικά που δώσαμε, στα οποία μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής σε όλους. Έτσι, όλοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη διεξαγωγή της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης το προσεχές Σάββατο κόντρα στο Νέο Αμφίλοχο στη Νεάπολη».

Το σχόλιό του για την κλήρωση των αγώνων μπαράζ:

«Κοιτάξτε μία κλήρωση δεν είναι ποτέ από μόνη της εύκολη ή δύσκολη. Εύκολη την κάνεις εσύ με την απόδοσή σου. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι καλές και ποιοτικές ομάδες. Εμείς θα πάμε να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα. Παίξαμε 24 αγώνες με μία μόνο ήττα και τρεις ισοπαλίες. Είχαμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος αναλογικά με τις αγωνιστικές. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά αν παίξουμε, όπως όλη τη χρονιά, στο τέλος θα τα καταφέρουμε».