Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:09
Τοπικά

Ακαρπες οι έρευνες για τον 87χρονο






Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες από την Αστυνομία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τον εντοπισμό του 87χρονου από τη Νέα Δημητριάδα που έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Πέμπτη και δεν επέστρεψε.

Αστυνομία και εθελοντές συνέχισαν και χθες για τέταρτη μέρα τις έρευνες ψάχνοντας κάθε πιθανό σημείο, αλλά δεν βρήκαν κανένα σημείο ζωής από τον ηλικιωμένο. Από την πλευρά της, η οικογένειά του ηλικιωμένου έκανε έρευνα στην Αργαλαστή όπου υπάρχει οικογενειακή οικία, αλλά και πάλι δεν βρήκαν κάποιο στοιχείο.

Χθες στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκατέσσερις εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εθελοντές κινήθηκαν στον αστικό ιστό της πόλης και συγκεκριμένα στη Νέα Δημητριάδα, τη Γορίτσα και τον Άναυρο, αλλά και πάλι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο.

Μάλιστα, προχθές οι εθελοντές έψαξαν για σημεία ζωής του 87χρονου και από αέρος με drone και από θαλάσσης με το διασωστικό σκάφος που διαθέτουν.

Συνεχείς είναι οι έρευνες και από την Αστυνομία με περιπολικά οχήματα και δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας αξιολόγησε από την πρώτη στιγμή την εξαφάνιση ως σοβαρό περιστατικό. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όποιος γνωρίζει το παραμικρό καλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Ο 87χρονος είναι αναστήματος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά, μαύρα μάτια και μουστάκι. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε κοντομάνικο μπλε μπλουζάκι με γκρι ρίγες, παντελόνι και μαύρα παπούτσια.