Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:38
Τοπικά

«Αδειασμα» των «Λημνιών» και από την Κολυνδρίνη – Παραποίησαν τις δηλώσεις της;






Τις μεθοδεύσεις και τα «παιχνίδια» της αποκαλούμενης Επιτροπής Αγώνας Πολιτών, (Μπαξεβανόπουλου, Λημνιού κλπ) αποκαλύπτει η, καθυστερημένη πάντως, διάψευση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, την οποία οι προαναφερθέντες εμφάνισαν να δεσμεύεται σαφώς ότι δεν θα δοθεί έγκριση μελέτης για την κατασκευή μονάδας εναλλακτικών καυσίμων του Δήμου Βόλου από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα σε σημερινές της δηλώσεις η κ. Κολυνδρίνη επεσήμανε χαρακτηριστικά πως “Αυτό που ειπώθηκε και ήταν κοινή παραδοχή όλων στη συνάντηση ήταν ότι όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει για οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα περιβαλλοντικά και δη με την εν λόγω μονάδα παραγωγής RDF- SRF, τότε θα μιλήσουμε και θα τοποθετηθούμε επί συγκεκριμένων δεδομένων.

Οπως είπε η κ. Κολυνδρίνη, όπως παραδέχτηκαν και τα μέλη της Επιτροπής που συναντήθηκαν μαζί της, στην παρούσα φάση “δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο”. “Θα έχουμε μία βάση δεδομένων θα δούμε τι προτείνεται και επί αυτού θα τοποθετηθούμε”, πρόσθεσε.

Η αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ακόμη ότι “αυτό που θέλω να πω και είπα και χθες είναι ότι τίποτα δεν θα μας κάνει να υποχωρήσουμε και να συμβιβαστούμε με οτιδήποτε πλήττει ή θέτει υπό αμφισβήτηση στην εξασφάλιση της δημόσιας υγείας. Δεν τους είπα ότι δεν θα περάσει καμία μελέτη: Είπα αυτό ακριβώς. Το περιφερειακό συμβούλιο και η εισήγηση της γνωμοδότησης θα είναι επί συγκεκριμένων θεμάτων όταν αυτά υπάρξουν”.

Κληθείσα να σχολιάσει την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, η κ. Κολυνδρίνη δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο