Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 03:44
Τοπικά

Κλοπές αγροτικών Ι.Χ. στη Νέα Αγχίαλο

Σπείρα δραστών χτύπησε μεταμεσονύχτιες ώρες τη Δευτέρα στη Νέα Αγχίαλο και έκλεψε το αγροτικό αυτοκίνητο 60χρονου αγρότη.
Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φύλαγε το αγροτικό μέσα στο σπίτι στην αυλή στην οποία υπήρχε συρόμενη πόρτα, οι θρασύτατοι δράστες έσπασαν την κλειδαριά και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους δίχως να φοβηθούν που δρούσαν σε κατοικημένη περιοχή και ότι στο σπίτι – στόχο ήταν και οι ιδιοκτήτες. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου διαπίστωσε την κλοπή την Τρίτη το πρωί και σοκαρίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ σημειώθηκε και άλλη κλοπή αγροτικού αυτοκινήτου. Στον τόπο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού και άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση. Πάντως, τα διαδοχικά κρούσματα των κλοπών έχουν καταθορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής.
Πριν από μία εβδομάδα άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει οικία και είχαν ξαφρίσει κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ελλιπή αστυνόμευση. «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε κλοπές», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.