Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:17
LIFE

Αγόρου, Τσίλης και Πάνος οι πρώτοι τρεις προς αποχώρηση στο «ατομικό» Survivor






Επιβεβαιώθηκε ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται» για Μαχητές και Διάσημους.

Τη… διχόνοια ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους παρά το γεγονός ότι το Survivor έχει γίνει πλέον ατομικό επιβεβαίωσε το επεισόδιο της Τετάρτης που είχε ως κατάληξη να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση ο Νικόλας Αγόρου, ο Πάνος και ο Γιάννης Τσίλης.

Τον πρώτο υπέδειξαν οι (περισσότεροι) Διάσημοι στην ψηψοφορία στο συμβούλιο ενώ ο Πάνος προτάθηκε από τη Μελίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία. Στο ίδιο πνεύμα ο Ηλίας από τους Μαχητές που επίσης κέρδισε ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιάννη Τσίλη ως τον τρίτο υποψήφιο να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Στο αγώνισμα ασυλίας που προηγήθηκε νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως δηλωσε και πριν τον αγώνα, μετά την πρόκριση της στην 4αδα των φιναλίστ «τώρα θα είμαι καλύτερα αγωνιστικά και θα το απολαύσω περισσότερο το παιχνίδι».

Οι υπόλοιποι παίχτες έδωσαν σκληρούς αγώνες για να κερδίσουν την ατομική ασυλία και ενδεικτικό ήταν το ξέσπασμα του Ηλία όταν κατάφερε να αποκλείσει τον Χάρη, καθώς με μια κίνηση καρατέκα πέταξε μακριά το παγούρι με το νερό.

Πηγή: protothema.gr