Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 05:06
Αθλητικά

Αίτημα-διασυρμός της ΕΠΟ από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!






Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιείται στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/1) και εκτός από τα ζευγάρια που θα προκύψουν και μπορεί να βγάλουν ντέρμπι, τεράστιο ενδιαφέρον φαίνεται πως θα έχει και η όλη διαδικασία.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα πληροφορούμαστε, ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να απαιτήσουν συντονισμένα από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, να τραβάνε τα μπαλάκια με τις ομάδες οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των ομάδων και όχι τα μέλη της Επιτροπής ή ο κάθε παρατρεχάμενος που συμμετέχει σε αυτές τις διαδικασίες.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις προηγούμενες κληρώσεις που έκαναν οι γνωστές… «γκρανκάσες» της ομοσπονδίας, που ήταν μια πραγματική παρωδία, αν όχι τραγωδία.

Στη φάση των «16» για παράδειγμα, όλοι θυμόμαστε την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η κλήρωση, με τις ομάδες να βγαίνουν στα. μουγκά, τους δημοσιογράφους ούτε να βλέπουν αλλά ούτε και να ακούνε τα ζευγάρια που προέκυπταν και να δημιουργείται ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου.

Πέρσι δε, αξέχαστη έχει μείνει η κλήρωση όπου τα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου έδειξαν ότι δεν γνώριζαν καν την προκήρυξη της διοργάνωσης και διεξήγαγαν όλη τη διαδικασία με παράτυπο τρόπο! Αποτέλεσμα ήταν να διασυρθούν στο πανελλήνιο.

Επειδή, λοιπόν, η ΕΠΟ δείχνει να μην μαθαίνει από τις γκάφες, τα λάθη και τα παρατράγουδα του παρελθόντος, οι τρεις προαναφερθείσες ΠΑΕ θα απαιτήσουν στην κλήρωση της Παρασκευής (15/1) να ακολουθηθεί μια διαδικασία που δεν θα αφήνει υποψίες και σκιές.

Και μόνο άλλωστε η κίνηση των τριών μεγάλων ΠΑΕ μαρτυρά το τι υποπτεύονται πως έχει γίνει σε προηγούμενες κληρώσεις…

 

Πηγή: sdna.gr