Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:37
Τοπικά

Ήρθε για τον Καλλικράτη, ύβρισε Μπέο και Βολιώτες ο συμπλεγματικός από τις αλλεπάλληλες «πατσαβούρες» Πουλάκης!






Προκλητικός και αναιδής, πρωτίστως προς τους πολίτες του Βόλου, έναντι των οποίων προδήλως έχει αναπτύξει κάποια συμπλέγματα, μετά τις αλλεπάλληλες εκλογικές αποτυχίες στις οποίες τον καταδίκασαν, ο διορισμένος πρωθυπουργικός φίλος, Κώστας Πουλάκης, εμφανίστηκε απόψε στον Βόλο, δήθεν για να εξηγήσει τις διαλυτικές και καταστροφικές αλλαγές που προετοιμάζουν στον Καλλικράτη για να ελέγξουν, με γνήσια σταλινική νοοτροπία, την αυτοδιοίκηση και τελικά αναλύθηκε σε μια επίθεση στον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, αμφισβητώντας την υπεύθυνη κρίση των πολιτών κατά τις εκλογές!

Η προκλητική και αντιδημοκρατική αυτή στάση προκάλεσε την εύλογη αντίδραση του εκτελούντος χρέη Δημάρχου, Θάνου Θεοδώρου, που υπενθύμισε στον Πουλάκη ότι βρίσκεται φιλοξενούμενος στο Δημαρχείο και ότι ο ίδιος (σ.σ Θεοδώρου) παρίσταται τιμώντας το αξίωμα του γενικού γραμματέα, που του δόθηκε, αλλά και για να μετάσχει και σε ένα δημοκρατικό και ειλικρινή διάλογο.

Εσείς, δυστυχώς, αμφισβητείτε την επιλογή των πολιτών, που έγινε με τις πιο γνήσιες και διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες και η αναφορά σας για την κατάργηση της Δημοκρατίας στην πόλη μας, είναι απόλυτα προσβλητική γι αυτό και αποχωρώ, δήλωσε ο κ. Θεοδώρου, που υπενθύμισε στον κομματικό εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αιρετός Δήμαρχος του Βόλου ήταν και παραμένει ο Αχιλλέας Μπέος, υπό τις επιδοκιμασίες πολλών εκ των παρισταμένων, κυρίως αιρετών. Λίγο μετά αποχώρησε από την αίθουσα και τον ακολούθησε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Μουλάς, που επίσης υπογράμμισε την αντιδημοκρατική και απαράδεκτη νοοτροπία του Πουλάκη.

Αίσθηση προκάλεσε η παθητική, ανεξήγητα, στάση τόσο της αντιπεριφερειάρχη, Κολυνδρίνη, όσο και του πολιτευτή και προεδρικού κουμπάρου, Γ. Καλτσογιάννη, που αδιαμαρτύρητα ανεχτήκαν τις προσβολές και τις επιθέσεις του γνωστού Πουλάκη σε βάρος του κόμματος τους, της Νέας Δημοκρατίας!

Ο Καλλικράτης

Σε ό,τι αφορά τις τυχοδιωκτικές και καταστροφικές αλλαγές που μεθοδεύονται για τον Καλλικράτη και μέσω αυτού για τη διάλυση της αυτοδιοίκησης, ο Πουλάκης χαρακτήρισε δεδομένη την απλή αναλογική στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και  υποστήριξε ότι δεν θα φέρει αλλαγές στο χωροταξικό τοπίο της Μαγνησίας.
Σχετικά με τις Τοπικές Κοινότητες, ο Κ. Πουλάκης δήλωσε ότι ο προβληματισμός της επιτροπής, είναι να μεταφέρει αρμοδιότητες και πόρους προς τα κάτω επίπεδα, τις Δημοτικές Ενότητες και τις Τοπικές Κοινότητες, για τον οποίο ο ίδιος ακούει τις γνώμες και θα συναποφασίσουν μαζί.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μάκης Μπαλλής, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, οι Δήμαρχοι Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης, Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.