Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 09:07
Τοπικά

«Έφυγε» χτυπημένος από την επάρατο 49χρονος Βολιώτης






Εσβησε το χαμόγελο 49χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Ιωάννη Λυχναρά επαγγελματία οδηγό. Ο άτυχος άνδρας έδωσε γενναία αλλά άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Κανένας από τους φίλους και τους συγγενείς δεν μπορούσαν χθες να πιστέψουν στην τραγική κατάληξη. Ο άτυχος 49χρονος προσβλήθηκε από καρκίνο πριν από τρείς μήνες, και η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία.

Όλοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Ο 49χρονος εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου με συμβάσεις. Τελευταία είχε εργαστεί στην Περιφέρεια και στην ΕΛΕΠΑΠ.

Ήταν παντρεμένος με την Ασημίνα Παύλου με την οποία είχε αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έναν γιο και μία κόρη.

Όλοι έδωσαν τη μάχη για την επάρατο από κοινού. Η οικογένειά του ήταν πάντοτε δίπλα του. Ο 49χρονος ήταν ένας πολύ καλός σύζυγος, ένας τίμιος οικογενειάρχης, ένας αγαπητός φίλος στην παρέα.

Αμέσως μετά τη διάγνωση της ασθένειας, ο 49χρονος άρχισε να επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα τα Νοσοκομεία στον Βόλο και τη Λάρισα. Υποβλήθηκε σε ακτινοβολίες και σε χημειοθεραπείας. Δυστυχώς, η υγεία του μετά την τελευταία χημειοθεραπεία είχε επιπλοκές.

Εδώ και δέκα μέρες νοσηλευόταν σε Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου δυστυχώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ