Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:42
Θεσσαλία

“Έφυγε” η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη






Την τελευταία της πνοή άφησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής (9/7) η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη νοσηλευόμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση της υγείας της από την πρώτη στιγμή δεν επέτρεψε να υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα. Η σύντομη μάχη της με το θάνατο ολοκληρώθηκε άδοξα το πρωί της Κυριακής. Η εξόδιος ακολουθία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα τελεστεί αύριο Δευτέρα και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το χρόνο και τον Ιερό Ναό.

Η Γεωργία Κουβέλη γεννήθηκε το 1964 στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της αποκτώντας πτυχίο νομικής σχολής.

Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε (1988-1991) στην ΕΡΤ και στη συνέχεια από το 1991 έως και το 2003 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στις δύο θέσεις ως διοικητικό προσωπικό. Από το 2003 έως και σήμερα εργαζόταν Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση / Π.Ε. Καρδίτσας ως υποδιευθύντρια και εν συνεχεία προϊσταμένη τμήματος στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Από το 2010 έως και σήμερα ήταν Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Κ. Αγοραστού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών». Διατέλεσε κατά διαστήματα Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού.

Ήταν έγγαμη με τον Βησσάρη Κόκκαλη και μητέρα δύο παιδιών.

 

 

ΠΗΓΗ : karditsalive.net