Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:34
Τοπικά

Έστησαν ενέδρα στον Αχιλλέα Μπέο! – Οι παρενέργειες της ενθάρρυνσης και της κάλυψης στη βία των μπαχαλάκηδων






Ενθαρρυμένα από την πολιτική κάλυψη, που κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ τους παρέχουν στην ταραχοποιό δράση τους, μέλη διαφόρων κινήσεων, όπως αυτοχαρακτηρίζονται, και άλλων συλλογικοτήτων και εξωκοινοβουλευτικών ομάδων, φαίνεται πως συνεχίζουν να προκαλούν και να επιχειρούν να διαταράξουν την κοινωνική συνοχή.

Είναι χαρακτηριστικές οι αποκαλύψεις – καταγγελίες στις οποίες προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος,κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στη μία περίπτωση ο κ. Μπέος κατήγγειλε ότι την Τετάρτη, παρακολουθούσε μαζί με τον ανήλικο γιο του ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφετέρια της πόλης, μαζί με άλλα 100 άτομα. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο σπίτι με το αυτοκίνητο του Δημάρχου και μόλις είχαν αποβιβαστεί από αυτό, ακούστηκε μία κόρνα να χαλά την ησυχία της νύχτας. Τότε πίσω από θάμνους πετάχτηκαν νεαροί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, προφανώς τρομαγμένοι από τον θόρυβο. Ο κ. Μπέος πλησίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου και εκείνος με τη σειρά του, του εξήγησε πως οι άγνωστοι άνδρες του είχαν κινήσει την περιέργεια, τους θεώρησε ύποπτους, καθώς έδειχναν να παρακολουθούν το σπίτι του Δημάρχου.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει σχετική έρευνα.

«Καλούσαν τον κόσμο να χαλάσει τα εγκαίνια του κόμβου»

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καταγγελία σύμφωνα με την οποία μία ομάδα ατόμων,  με κάποιους κ εξ αυτών να έχουν και πολιτική δράση, καλούσαν τον κόσμο να «χαλάσει τη φιέστα του Μπέου» στα σημερινά εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Τελωνείο.

Ο κ. Μπέος συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και δεν πρόκειται να περάσει, διότι τα έργα είναι για τον κόσμο και κανείς δε μπορεί να χαλάσει μία γιορτή για την παράδοση προς χρήση στους πολίτες ενός σημαντικού έργου.