Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:42
Τοπικά

Έκφραση συμπαράστασης προς το Γαλλικό Λαό από το Δήμο Βόλου – Οι χρήσιμοι ηλίθιοι και το χαμένο χαρτζιλίκι!






Ως ελάχιστη συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης στις τραγικές ώρες που βιώνει όχι μόνο η Γαλλία, αλλά ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος, ο Δήμος Βόλου φωταγωγεί επί τριήμερο το Δημαρχείο της πόλης με τα εθνικά χρώματα της Γαλλίας, έχει αναρτήσει από τις 15 Νοεμβρίου τη γαλλική σημαία μαζί με την ελληνική και αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, στις 17.00μ.μ., θα τελεστεί στο Δημαρχείο Επιμνημόσυνη Δέηση για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Μετά την Δέηση θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος και στη συνέχεια από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας και της Ελλάδας.

Ο Δήμος Βόλου καλεί τις Αρχές, τους φορείς και τους δημότες της πόλης να τιμήσουν τη Μνήμη των Θυμάτων με την παρουσία τους.

«Πουλάνε» το Βόλο γιατί έχασαν το χαρτζιλίκι!

Στο μεταξύ αναφορικά με τις αθλιότητες των τελευταίων ωρών και τη νέα προσπάθεια δυσφήμησης του Βόλου, από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πραγματικά δεν έχει όρια η ηλιθιότητα ορισμένων, που τους οδηγεί σε εκδηλώσεις μικροψυχίας και εμπάθειας σε βάρος της Δημοτικής Αρχής του Βόλου. Έτσι ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα κυκεώνα ύβρεων και λοιδοριών σε βάρος της πόλης όχι από ξένους, αλλά από δήθεν Βολιώτες, που βρίσκονται σε κατάσταση υστερίας από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου, όταν βρέθηκαν χωρίς το πλούσιο χαρτζιλίκι που έπαιρναν, όπως ο γνωστός θηλυκός Μητσοτάκης…

Αυτή τη φορά στόχος τους η φωταγώγηση του Δημαρχείου Βόλου, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δράμα που βιώνει ο φίλος γαλλικός λαός, ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ της γαλλικής σημαίας, όπως ρητά και κατηγορηματικά δηλώθηκε, και όχι βεβαίως με απεικόνιση της σημαίας, όπως οι βρομιάρηδες της ντόπιας διαπλοκής προσπάθησαν να εμφανίσουν, επιχειρώντας να δυσφημήσουν για πολλοστή φορά την πόλη μας.

Αντί άλλων σχολίων αναδημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από αντίστοιχη φωταγώγηση κτηρίων όπως το Empire State Building , στη Νέα Υόρκη, στο Ντουμπάι ή στο Καράκας και περιμένουμε τις ερμηνείες των χρήσιμων ηλιθίων του Βόλου, που προφανώς θα θελήσουν να επιδείξουν τη γενετική υπεροχή και την πλούσια γνώση και ευφυΐα (;;;) τους σε βάρος όλων των άλλων..

 

rio

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

epa05027621 A general view of the Plaza Francia (France's Square) during a tribute to the victims of the Paris terrorist attacks, in Caracas, Venezuela, 15 November 2015. At least 129 people have been killed in a series of attacks in Paris on 13 November, according to French officials.  EPA/MIGUEL GUTIERREZ
Z

epaselect epa05027298 A man takes a picture of the World's tallest skyscraper Burj Khalifa, which is illuminated in the colours of the French flag in order to show solidarity after the Paris terror attacks of 13 November, in the Gulf emirate of Dubai, United Arab Emirates, 15 November 2015. At least 132 people were killed and some 350 injured in the terror attacks which targeted the Bataclan concert hall, the Stade de France national sports stadium, and several restaurants and bars in the French capital. Authorities believe that three coordinated teams of terrorists armed with rifles and explosive vests carried out the attacks, which the Islamic State (IS) extremist group has claimed responsibility for.  EPA/ALI HAIDER