Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 18:30
Τοπικά

“Έκραξαν” πάλι τον Αγοραστό – Ανεπιθύμητος στο Βόλο ο Νομάρχης Λάρισας, αλλά συνεχίζει να προκαλεί – Θερμό επεισόδιο και με το Γ. Μουλά






Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για το Νομάρχη Λάρισας,, Αγοραστό, που πλέον σε κάθε δημόσια εμφάνιση που αποτολμά στην πόλη του Βόλου, γίνεται αντικείμενο αποδοκιμασιών από πολίτες, που δεν ανέχονται την προκλητικά μεροληπτική στάση του απέναντι στην πόλη τους. Το ίδιο συνέβη και σήμερα στην διάρκεια της τελετής των Θεοφανείων, όταν πολίτες τον αποδοκίμασαν άγρια και παρενέβη η Ασφάλεια, που παρά τους ισχυρισμούς του πλέον έχει αναλάβει εργολαβικά τη φύλαξή του, για να τους απομακρύνει. Η Δημοκρατία του Αγοραστού!

Λίγο αργότερα και πάλι στη διάρκεια της πομπής ο Αγοραστός, υπό το κράτος σύγχυσης και πανικού, είχε θερμό επεισόδιο με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, το γνωστό γιατρό, κ. Γιώργο Μουλά και αντήλλαξαν βαριές εκφράσεις. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, μεταξύ των οποίων ο σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να μην λάβει το επεισόδιο περαιτέρω έκταση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ