Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:23
Τοπικά

Έκκληση ΔΕΥΑΜΒ: Προέχει η αποκατάσταση των ζημιών και μετά η κριιτική






Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη ΔΕΥΑΜΒ έκτακτο τεχνικό συμβούλιο προκειμένου να εξεταστούν οι λύσεις στα προβλήματα με τις διακοπές υδροδότησης, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη, από τον πρόεδρο της επιχείρησης, Απ. Γαλάτη.

Την ίδια ώρα στα τηλεφωνικά κέντρα της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και του Δήμου Βόλου,  αλλά και στα social media, δεκάδες πολιτών εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους, άλλοι με κόσμιο τρόπο και άλλοι έντονα, παραγνωρίζοντας τις δυσκολίες που ανέκυψαν και για τις οποίες βεβαίως θα εξεταστούν τα πραγματικά περιστατικά.

Η ΔΕΥΑΒ κάνει έκκληση σε όλους να δείξουν κατανόηση και να συνεργαστούν, ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα της πλήρους ομαλοποίησης της υδροδότησης το συντομότερο δυνατόν. Όπως επισημαίνουν στελέχη της επιχείρησης δεν είναι η ώρα της γρίνιας και της κριτικής, και κυρίως της μικρόψυχης αντιπολιτευτικής τακτικής. Χρόνο υπάρχει για όλα αυτά, αλλά προέχει η αποκατάσταση των προβλημάτων

 

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προσπάθεια, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, να εργάζονται πυρετωδώς σε ολόκληρη την πόλη προκειμένου να αποκαταστήσουν τις δεκάδες βλάβες σε υδρόμετρα, αλλά και τμήματα του κεντρικού αγωγού μεταφοράς του νερού, που συνεχώς διαπιστώνονται.

Παρακαλούμε τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας περιορίζοντας την κατανάλωση, κρατώντας κλειστές τις βρύσες και ελέγχοντας τα υδρόμετρά τους. Στην περίπτωση που διαπιστώσουν την οποιαδήποτε βλάβη να απευθύνονται άμεσα στα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΜΒ 24210- 55555, 40959 και 49946 ή στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173 – 4 και να τις αναφέρουν, προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση συνεργείου τεχνικών της επιχείρησης για να την αποκαταστήσουν.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και νέα αναλυτική ενημέρωση του κοινού για την πορεία της προσπάθειας που καταβάλλεται για πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στην υδροδότηση. Μέχρι τότε ας σταματήσουν οι άγονες κριτικές και η μεμψιμοιρία που δεν ωφελούν σε τίποτα. Ζητούμε πίστωση χρόνου και την κατανόηση και τη συνεργασία όλων και όταν έρθει η ώρα θα ερευνηθούν οι τυχόν υπάρχουσες ευθύνες και θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.. Γι’ αυτό να είναι όλοι σίγουροι.