Τοπικά

Χιλιάδες κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Δήμου Βόλου

Χιλιάδες συμπολιτών, αλλά και επισκεπτών που έχουν κατακλύσει την πόλη, λόγω των εορτών και επισκέφθηκαν την καρδιά της εμπορικής αγοράς, τίμησαν το μεγάλο γιορτινό τραπέζι που στήθηκε και φέτος στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου. με πρωτοβουλία των Δήμου Βόλου και Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας και την πολύτιμη συμβολή επιχειρηματιών της πόλης και πλήθους εθελοντών

%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b91

Ανάμεσα στους εθελοντές το σύνολο της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, και ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που σε μια συμβολή κίνηση σέρβιραν τον κόσμο, που απόλαυσε μια γιορτινή βραδιά με εδέσματα και μουσική, με την η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές», ενώ και παραδοσιακούς χορούς παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».

%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83

Η εκδήλωση αυτή που εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου, πλέον παίρνει τη μορφή του θεσμού και αποδεικνύεται μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για τον κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα προσφέρονται δωρεάν.

%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b9

Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, δείχνουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις αλληλεγγύης.

%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%83

%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%831

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com