Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Φωτοβολίδα ευθείας βολής χωρίς να διακοπεί το Λαμία – ΑΕΛ

Για άλλη μια φορά σε ελληνικό γήπεδο, διαιτητής δεν κάνει αυτό που πρέπει, δεν τηρεί τους νόμους. Στην αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ, στο γήπεδο της Φθιώτιδας, εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής από την πλευρά των οπαδών της ΑΕΛ, αλλά ο διαιτητής Φουκάκης έκλεισε τα μάτια και συνέχισε το ματς σα να μη συμβαίνει τίποτα όπως θα δείτε και στο βίντεο.
Ο ρέφερι βεβαίως, όπως προαναφέρθηκε, με βάση το νέο νόμο, όφειλε να διακόψει το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η μοναδική… αντίδραση ήταν μια μικρή διακοπή και στη συνέχεια το ματς να συνεχιστεί κανονικά.
Αυτό που αναρωτιόμαστε πλέον είναι τι θα πρέπει να γίνει για να εφαρμοστούν οι νόμοι; Να θρηνήσουμε θύματα;
Πηγή: sdna.gr
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
21 φωτογραφίες από τον αγώνα Βόλος – Παναιτωλικός
22 Δεκεμβρίου 2025Βόλος
Ασταμάτητη και η γυναικεία ομάδα του Βόλου
22 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά
Στο +5 ο Ηρακλής από τη Νίκη – Αποτελέσματα, βαθμολογίες
21 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά












