Τοπικά

Τροχαίο – σοκ στον Σωρό – Άγιο είχε πολυμελής παρέα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι πολυμελής παρέα νεαρών ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε τρία διαφορετικά οχήματα και κινούνταν στο οδικό δίκτυο της Αθηνών με κατεύθυνση προς Βόλο.

Στο ύψος του Σωρού, κοντά στη γέφυρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του ενός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο ακολούθησε ξέφρενη πορεία πάνω στο ολισθηρό, εξαιτίας της βροχόπτωσης, οδόστρωμα, εκτινάχθηκε, αναποδογύρισε και σύρθηκε με τις ρόδες στον αέρα για να ακινητοποιηθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Στις υπηρεσίες διάσωσης σήμανε κόκκινος συναγερμός. Πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κινήθηκαν προς το σημείο του τροχαίου. Κανείς, ούτε πυροσβέστης, ούτε διασώστης του ΕΚΑΒ, χρειάστηκε να επέμβει! Οι επιβάτες του αναποδογυρισμένου οχήματος εξήλθαν μόνοι τους, ενώ κανένας δεν υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες, τον παραμικρό τραυματισμό. Δεν χρειάστηκε καν διακομιδή στο Νοσοκομείο, έστω για προληπτικούς λόγους!

Οι νεαροί επιβάτες είχαν, όπως λέμε,  Άγιο. Βαθιά ανάσα για την αναίμακτη ευτυχώς περιπέτειά τους πήραν και οι φίλοι των νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν στα άλλα δύο αυτοκίνητα και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του φοβερού τροχαίου με υλικές -τελικά- ζημιές.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ