Θεσσαλία

Τρίκαλα: Ξάφρισε τέσσερις ηλικιωμένους ένας «μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η.

Από τις κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, προέκυψε ότι είχε αποκομίσει μετρητά ύψους 2.750 ευρώ και αρκετά χρυσαφικά και κοσμήματα

Γερό βδομαδιάτικο έβγαλε ένας αδίστακτος απατεώνας που προσποιούνταν τον τεχνικό της Δ.Ε.Η. καθώς κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα σπίτια ηλικιωμένων στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή, με το πρόσχημα ότι θα επισκεύαζε βλάβες των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Από τις 24 ως τις 31 Αυγούστου, ο 40χρονος δράστης είχε καταφέρει να ξεγελάσει τουλάχιστον τέσσερις ανυποψίαστους ηλικιωμένους και να τους αποκλείσει στις κουζίνες των σπιτιών τους τοποθετώντας ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές μπροστά στην πόρτα. Έτσι, ερευνούσε ανενόχλητος τα υπόλοιπα δωμάτια και άρπαζε χρήματα και χρυσαφικά.

Από τις κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, καθώς η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι είχε αποκομίσει μετρητά ύψους 2.750 ευρώ και αρκετά χρυσαφικά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Ο 40χρονος δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.