Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023 02:56
Άλλες Ειδήσεις

Τέσσερα παράξενα σημεία που ερεθίζεται πολύ η γυναίκα


Με το να εστιάσεις υπερβολικά στις προβλέψιμες ερωτογενής περιοχές, όπως ο λαιμός της, το εσωτερικό του καρπού της και πίσω από τα γόνατα, χάνεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με λιγότερο γνωστές περιοχές του σώματός της που όμως πεθαίνει για να δώσεις παραπάνω προσοχή.

Γι’ αυτό βάλε στο παιχνίδι αυτά τα 4 σημεία έκπληξη στο σώμα της και βάλε τη σεξουαλική σας ζωή σε εντελώς νέο επίπεδο.

Τα Δάχτυλα των Ποδιών της

Ακριβώς όπως ένα σέξι πεντικιούρ μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, μερικές γυναίκες λατρεύουν να δίνεις προσοχή στα δάχτυλά των ποδιών τους. “Μπορεί στην αρχή να της φανεί λίγο γαργαλιστικό, αλλά σίγουρα θα γίνει πραγματικά καλό κατά τη διάρκεια της ερωτικής διέγερσης”, σου λέει ο Ian Kerner, συγγραφέας του βιβλίου “She Comes First. Κάθε στάδιο της διέγερσης αλλάζει την εντύπωση της αίσθησης, σου λέει ο Kerner. Ετσι, ό, τι ήταν στην αρχή γαργαλιστικό μπορεί να γίνει συναρπαστικό στη συνέχεια.

Εάν δεν είσαι σίγουρος πως να εντάξεις κάτι τέτοιο στο ερωτικό σας παιχνίδι, ξεκίνα με τα εύκολα χαρίζοντάς της ένα σέξι μασάζ στα πόδια. Εάν αυτό λειτουργήσει καλά, μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο αισθησιακό με το να ξεκινήσεις να την χαϊδεύεις ή να την φιλάς από εκεί. Για να μειώσεις κάθε πιθανότητα αμηχανίας, επικεντρώσου σε ολόκληρο το πόδι κάνοντας μασάζ με τα χέρια σου, το 80% του χρόνου και το 20% του χρόνου με το στόμα σου, σου λέει ο Kerner. “Αυτό θα ελαχιστοποιήσει το ενδεχόμενο να της φανεί κάτι περίεργο”.

Τα Μαλλιά της

Υπάρχουν περίπου 100,000 τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής ενός ατόμου και κάθε μια από αυτές συνδέονται με μικροσκοπικούς μυς, όπου και αυτοί συνδέονται με το νευρικό μας σύστημα και πυροδοτούν ακούσιες αντιδράσεις. Εάν ποτέ έχεις αισθανθεί να σου σηκώνετε η τρίχα, τότε σίγουρα έχεις νιώσει αυτούς τους μυς να λειτουργούν.

Τυλίγοντας μια τούφα από τα μαλλιά της γύρω από το δάχτυλό σου και τραβώντας την απαλά θα ενεργοποιήσεις αμέσως τους ευαίσθητους αυτούς μυς, στέλνοντας ένα ευχάριστο μούδιασμα στην πλάτη της, σου λέει ο Kerner. Καλύτερα να ξεκινήσεις πιο ήπια, όπως ένα μασάζ στο κεφάλι και τα μαλλιά της, από το να σε παρασύρει το πάθος. Καθώς τα πράγματα έχουν προχωρήσει και η διέγερσή της προκαλεί το σώμα της να απελευθερώσει ενδορφίνες, η αντοχή της στον πόνο θα αυξηθεί και έτσι εσύ μπορείς να γίνεις λίγο πιο άγριος και απότομος.

Το Ευαίσθητο Δέρμα της

Επικεντρώσου στο αισθησιακό άγγιγμα στις περιοχές με το πιο απαλό δέρμα, όπως το εσωτερικό των μηρών της, του στομάχου, ή του εσωτερικού μέρους του χεριού της. Περιοχές με πιο λεπτό δέρμα έχουν πιο ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, σου λέει ο Kerner. Αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν αγγίζεις αυτά τα σημεία. Εάν είσαι απότομος, όπως με το να την αρπάξεις ή να την χαϊδέψεις με δύναμη, μπορεί να την βγάλεις αμέσως από την διαδικασία της διέγερσης. Απαλά αγγίγματα είναι αρκετά για να την κάνουν να ανάψει, σου λέει ο Kerner.
Το Μυαλό της

Φυσικά και δεν μπορείς να το αγγίξεις κυριολεκτικά, αλλά όσο καλός και αν είσαι με τα χέρια σου, εκείνη πάντα θα εύχεται να μπορείς να ερεθίζεις και το μυαλό της με τα λόγια σου. “Η σωματική διέγερση δεν λειτουργεί υπό πίεση”, σου λέει ο Kerner. Μπορείς να αυξήσεις την διέγερσή της την στιγμή που την αγγίζεις με τα λόγια σου.

“Μπορείς να της λες την φαντασίωσή σου, είτε απλά να της μιλάς καθώς την αγγίζεις”, σου λέει ο Kerner. Πες της πως αισθάνεσαι καθώς χαϊδεύεις κάθε σημείο του σώματός της ή ψιθύρισέ της στο αυτί πόσο σέξι την βρίσκεις. Ο συνδυασμός μυαλού και σωματικής διέγερσης θα την ξετρελάνει.

πηγή: boro.gr
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com