Αθλητικά

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλλε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας τεχνικός έδωσε το παρόν στη σημερινή προπόνηση όπου ανακοίνωσε στους παίκτες την αποφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαπαδόπουλο, στον οποίο εύχεται ότι καλύτερα στην καριέρα του.
Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Πιστεύω ότι στο διάστημα της συνεργασίας μας έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ότι καλύτερο στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά του φιλάθλους της ομάδας μας” αναφέρει η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.