Ελλάδα

«Σφαγή» Αδωνι- Ιωαννίδη στα social media με αφορμή την παράσταση του Λαζόπουλου

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Σάκη Ιωαννίδη.

Αφορμή, το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρακολούθησε την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο φωτογραφήθηκε όταν έπεσε η αυλαίαα.

inner

«Ουδέν σχόλιο», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, δημοσιεύοντας την εν λόγω φωτογραφία, ενώ ο κ. Ιωαννίδης του απάντησε από το λογαριασμό του στο Facebook, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση, τόσο στον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, όσο και στον Γιώργου Μουρούτη για την κριτική που του άσκησαν.

«Δεν τους αδικώ, ήρθαν μόλις χθες στην παράταξη και δεν γνωρίζουν ακόμα τον πολιτικό πολιτισμό μας. Παρόλα αυτά, ξέρουν καλά να λαϊκίζουν», έγραψε στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι δεν θα ανεχθεί μαθήματα κομματικού πατριωτισμού «από κάποιους που έβριζαν μέχρι χθες τη ΝΔ και τον Καραμανλή», καταλήγοντας ότι η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της.

inner

Από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη σχολίαζαν σήμερα ότι «οι ρίζες της ΝΔ είναι οι χιλιάδες νεοδημοκράτες οι οποίοι εγγυώνται και την ενότητα της παράταξης», ενώ σχολίαζαν ότι «μόνο θλίψη μας προκαλούν τα σχόλια του κ. Ιωαννίδη». Παράλληλα τόνιζαν «κάποια στιγμή πρέπει να μας απαντήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην ΟΝΝΕΔ».

Πηγή: iefimerida.gr