Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 22:29
Ελλάδα

Συνελήφθη 22χρονος για την επίθεση στον Κουμουτσάκο!


Λίγες ώρες πριν λήξει η διαδικασία του αυτοφώρου, έχουμε… επιτέλους σύλληψη για την τραμπούκικη επίθεση εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, χθες έξω από την Βουλή.
Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει συλληφθεί ένας νεαρός στο Ίλιον, ο οποίος είναι γεννημένος το 1993.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να χτυπάει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.
Ο δεύτερος αυτός νεαρός έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται αυτή την ώρα για να συλληφθεί, λίγο πριν λήξει η διορία του αυτοφώρου.

Παίζοντας με τον χρόνο…

Απόψε να θυμίσουμε ότι λήγει το αυτόφωρο και αν δεν συλληφθούν οι δράστες μέσα στα όριά του, μετά η διαδικασία θα πάρει σε μάκρος και με νομικίστικα τερτίπια θα καταφέρουν να ξεγλιστρίσουν από την τσιμπίδα του νόμου.
Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά, θα εμφανισθούν ίσως και αυτοβούλως χωρίς να κινδυνεύουν να μπούν στην φυλακή αφού θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των δικηγόρων τους…
Την ίδια ώρα, η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο πολιτικός κόσμος δείχνει να μην είναι ικανός να σταθεί ενωμένος απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Ενώ όλα τα κόμματα καταδικάζουν την βία και την άνανδρη επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο, αναλώνονται στο παιχνίδι του “ποιός φταίει περισσότερο” για την πορεία που πήραν τα γεγονότα!

Πηγή: newsit