Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 01:09
Ελλάδα

Συνελήφθη παιδεραστής στον Πειραιά


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 33χρονος ημεδαπός στον Πειραιά. Ο άντρας συνελήφθη, γιατί εντόπιζε μικρά παιδιά και αφού τους έδινε χρήματα ασελγούσε επάνω τους. Πλέον ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο δράστης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης ημεδαπής και προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, να τον ακολουθήσει στην οικία του.

Την επομένη μέρα έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο και προσήχθη από κληθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ΄ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της προαναφερόμενης ανήλικης, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.