Τοπικά

Στον Άρειο Πάγο ο Αχ. Μπέος για να σώσει τη ΔΕΥΑΜΒ από τα σαγόνια της… ΕΡΓΗΛ!

Δεν εγκαταλείπει ούτε στιγμή τον σκληρό αγώνα για να σώσει τη ΔΕΥΑΜΒ από τα σαγόνια της… ΕΡΓΗΛ, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που σήμερα, συνοδευόμενος από τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, επισκέφτηκαν και ενημέρωσαν τον Αρειο Πάγο και ζήτησαν να διασφαλιστεί η πλήρης και χωρίς σκιές απονομή Δικαιοσύνης, καθώς μέχρι σήμερα η μεταχείριση των εργολάβων, μέσω μιας σειράς αποφάσεων που δικαιώνουν τις ληστρικές και παράνομες απατήσεις τους, είναι προκλητική και σκανδαλώδης

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου αναφέρονται τα εξής:

Τον Αρειο Πάγο επισκέφτηκαν σήμερα, μετά από αίτημα που είχε υποβληθεί, και ενημέρωσαν για το μείζον για την πόλη θέμα της δικαστικής διένεξης της ΔΕΥΑΜΒ με την ΕΡΓΗΛ, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τον καθηγητή, κ. Ρούσσο και τον δικηγόρο, κ. Ιωαν. Καραγκιόζο, που χειρίζονται το θέμα νομικά.

Η πλευρά του Δήμου εξήγησε προσκομίζοντας μάλιστα και στοιχεία, τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι μια σειρά αποφάσεων που έχουν μέχρι σήμερα εκδοθεί υπέρ της ΕΡΓΗΛ έχουν χαρακτήρα σκανδαλώδη, είναι άδικες, παραβιάζουν κατάφορα κάθε έννοια λογικής και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το κοινό περί Δικαίου αίσθημα και ζήτησαν να παρακολουθείται εφεξής η πορεία των δικαστικών ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης και χωρίς σκιές απονομή Δικαιοσύνης, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσω ανώτερου δικαστικού, που θα ενημερώνει.