Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 05:49
Άλλες Ειδήσεις

Ποια μέρα οι γυναίκες θέλουν σεξ;


Για ζητήματα που αφορούν στη σεξουαλική τους ζωή και τον βιολογικό τους κύκλο οι γυναίκες μπορούν πλέον να βασίζονται σε έναν άκρως αξιόπιστο φίλο: το smartphone τους.
Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των γόνιμων ημερών γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς καθώς απαλλάσσουν τις γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες από το άγχος του προγραμματισμού. Μία τέτοια εφαρμογή είναι και η Glow που δημιουργήθηκε το 2013 από τον συνιδρυτή του PayPal και επενδυτή Μαξ Λέβτσιν.
Μέσα στα 2 χρόνια από την εμφάνισή της, η εν λόγω εφαρμογή έχει συμβάλλει σε πάνω από 150.000 εγκυμοσύνες, σύμφωνα με καινούργια δεδομένα που παρουσίασε αυτήν την εβδομάδα.
Το Glow έχει καταγράψει δεδομένα για τον γόνιμο κύκλο 47 εκατομμυρίων γυναικών, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που αφορούν στη διάθεση για σεξ, τη συχνότητα ερωτικών επαφών και την ποιότητα των συνευρέσεων.
Με βάση την ανάλυση αυτού του τεράστιου όγκου δεδομένων, η εφαρμογή κατέληξε σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, τα οποία και δημοσιοποίησε προς γνώση και… συμμόρφωση.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα σημαντικότερα από αυτά:
– Θέλετε περισσότερο σεξ; Μετακομίστε στον Καναδά. Οι Καναδέζες κάνουν 45% περισσότερο σεξ από τον μέσο όρο των γυναικών παγκοσμίως. Ωστόσο, προσέξτε, μένουν και 21% ευκολότερα έγκυες.
– Στο άλλο άκρο βρίσκονται οι γυναίκες στην Λατινική Αμερική κάνουν 4% λιγότερο σεξ από τον μέσο όρο.
– Η σεξουαλική όρεξη μίας γυναίκας σχετίζεται άμεσα με τον μηνιαίο κύκλο της, ο οποίος ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου, η οποία διαρκεί συνήθως 5 μέρες. Αυτό είναι και το διάστημα που οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για σεξ.
– Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την πιο έντονη διάθεση για σεξ περίπου 12-13 μέρες μετά την έναρξη του κύκλου τους. Ισχύει όμως το εξής παράδοξο: Δεν είναι αυτές οι μέρες που το σεξ είναι περισσότερο ικανοποιητικό.
– Με βάση τα δεδομένα που έχουν καταχωριστεί στην εφαρμογή, οι γυναίκες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ την τελευταία μέρα του κύκλου τους, την ημέρα 30, την οποία η εφαρμογή ονομάζει «κορυφαία ημέρα οργασμού».

πηγή: boro.gr
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com