Αθλητικά

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το πανηγύρι της σπείρας φτάνει στο τέλος του»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα κάνοντας λόγο για «σημαδεμένη τράπουλα» και καυτηριάζοντας τη στάση της Nova. «Ραντεβού σε 10 μήνες», αναφέρει με νόημα η ΠΑΕ.
Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο αποδίδοντάς τη στην «εγκληματική οργάνωση». Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν με νόημα πως «…Το πανηγύρι της ανομίας τους φτάνει στο τέλος του» και κάνουν λόγο για «ραντεβού σε δέκα μήνες», υπονοώντας προφανώς τις εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016, τη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Παράλληλα η «Ένωση» εκφράζει παράπονα για τη στάση της Nova και τα όσα αναφέρθηκαν στη μετάδοση του αγώνα της Νέας Σμύρνης, αλλά και σε εκπομπή που ακολούθησε.

Η ανακοίνωση:

«Ραντεβού σε δέκα μήνες

Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Άλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον Έλληνα φίλαθλο.

Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών. Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση.

Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…».