Τοπικά

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Αλμυρό

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πεζόδρομο Αλμυρού.

Η Φιλαρμονική του Δήμου ξεκίνησε το ταξίδι της στους δρόμους της πόλης και της αγοράς. Τα χριστουγεννιάτικα ακούσματά πλημμύρισαν την πόλη, χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας.

Ο πεζόδρομος του Αλμυρού υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους που ήρθαν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την εκδήλωση. Η παιδική χορωδία του Ωδείου υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου κ. Μαριάννας Σαμαρτζή μας ταξίδεψε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Δημήτριος Εσερίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο λιτό χαρακτήρα της εκδήλωσης τονίζοντας την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση των έργων τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Έδωσε την υπόσχεση πως του χρόνου θα στολιστεί η καινούργια πλατεία και θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μετέφερε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμυρού, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και ο Διοικητής της Βάσης Καυσίμων Μικροθηβών κος Σωτήρης Ταμπάνας.