Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:54
Τοπικά

Νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο κτίριο του ΟΤΕ


Νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων δόθηκαν προς χρήση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου. Οι νέες θέσεις δημιουργήθηκαν στο κτίριο του ΟΤΕ (Σωκράτους με Ιωλκού) και έπεται συνέχεια και σε άλλα κομβικά σημεία της πόλης με στόχο την ομαλή κίνηση μέσα στην πόλη, τόσο των οδηγών, όσο και των πεζών.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης “οριοθετήθηκαν νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων σε ακόμα ένα σημαντικό σημείο της πόλης. Με τον τρόπο αυτό η δημοτική αρχή συνεχίζει να βάζει τάξη στην στάθμευση των δικύκλων, με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολη η κίνηση μέσα στην πόλη και κυρίως η προσπελασιμότητα κι η πρόσβαση των πεζών στα πεζοδρόμια, που τόσα χρόνια καταλάμβαναν τα δίκυκλα”.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ξεκινά η επιβολή προστίμων στα παράνομα σταθμευμένα δίκυκλα στο κέντρο του Βόλου τα οποία θα απομακρύνονται από συνεργείο που έχει μισθώσει ο Δήμος Βόλου με την χρήση γερανού και θα φυλάσσονται σε περιφραγμένο χώρο, με αποκλειστικό στόχο την αποσυμφόρηση των πεζοδρομίων από τα σταθμευμένα δίκυκλα, που ως αποτέλεσμα έχουν την μη απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.