Τοπικά

Νέα Ιωνία: Βουτιά θανάτου γυναίκας από τον 6ο όροφο

Στο κενό έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια 50χρονη δασκάλα σήμερα το πρωί στις 10, από τον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Φιλαδέλφειας και Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν διέμενε στην πολυκατοικία και για να μπει επειδή η πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας ήταν κλειστή, άρχισε να χτυπά τυχαία κουδούνια μέχρι που κάποιος της άνοιξε. Ανέβηκε τότε, μέχρι τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου υπάρχει φωταγωγός και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό και ακαριαίο θάνατο. Για να φθάσει μάλιστα, το παράθυρο του φωταγωγού, πήρε μαζί της ένα καρεκλάκι, πάνω στο οποίο βρέθηκαν τα γυαλιά της.

Ο θόρυβος από την πρόσκρουση της άτυχης γυναίκας στο έδαφος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη ήταν δασκάλα, παντρεμένη και με δύο μεγάλα παιδιά, από τα οποία περίμενε μάλιστα, να γίνει γιαγιά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι χθες βράδυ επικοινώνησε με φίλη της,  στην οποία είπε ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά.