ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Μπέος κατά εργολάβου για τις κακοτεχνίες στον περιφερειακό
<


Σε μηνυτήρια αναφορά, και παράλληλα σε αναφορές στο αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, καταγγέλλοντος το «έκτρωμα» που όπως υπογράμμισε γίνεται με την περίφημη εργολαβία – σκούπα και τις ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα του Περιφερειακού δρόμου, εν προκειμένω στους κόμβους Φυτόκου και Αγ. Παρασκευής.

Ο κ. Μπέος μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του μετέβη στο χώρο των εργασιών, μετά από καταγγελίες πολιτών για τις εμφανείς κακοτεχνίες (με τα περίφημα «σαμαράκια») που γίνονται, αν και το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Ο κ. Μπέος διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι για το τι συμβαίνει αντέδρασε έντονα και δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει να κατασπαταλώνται τα χρήματα των πολιτών με τέτοια έργα, έστω και αν είναι ευθύνη άλλων. «Οι εποχές της πολιτικής απάτης στην πόλη μας πέρασαν. Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το έγκλημα του δρόμου προς Βελεστίνο, όταν μάλιστα πλέον το κάθε ευρώ είναι κυριολεκτικά από το αίμα του Έλληνα πολίτη. Θα επιβάλλουμε τα έργα να γίνονται όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές και η Νομοθεσία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να κερδοσκοπεί σε βάρος της πόλης και των συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο χώρο της εργολαβίας ο κ. Μπέος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com