Αθλητικά

Με Πλατανιά την Κυριακή (2.00 μ.μ.) ο Βόλος – 5 ευρώ το εισιτήριο

Στην έδρα του επιστρέφει ο Βόλος έπειτα από δύο αγωνιστικές, όπου η ομάδα του Χουάν Φεράντο συγκέντρωσε 6 βαθμούς κόντρα σε Τρίκαλα και Σπάρτη.

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά την ερχόμενη Κυριακή στις 2.00 μ.μ., ο Βόλος καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ώστε να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της, τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: 

Επειτα από δύο σερί εκτός έδρας νίκες με Τρίκαλα και Σπάρτη, ο Βόλος επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή στη Νεάπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Σημειωτέον, ο αγώνας της Κυριακής (9/12) θα ξεκινήσει στις 2.00 μ.μ.

Τον αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).