ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το θέατρο, αποδοκιμασίες κατά Τσίπρα και από εργαζομένους στον ΟΛΘ

Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στο οποίο στεγάζεται το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αφίχθη περίπου στις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Στο σημείο βρίσκονταν και εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, μια ημέρα μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του πρωθυπουργού κατά την παράσταση για τη ζωή του Νίκου Ζαχαριάδη, οι οποίοι έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό από χθες και τελικά ενημερώθηκαν ότι θα συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επόμενη επίσκεψή του στην πόλη.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό, όμως κάτι τέτοιο δεν τους επετράπη από την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι στις 12.00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά). Στις 13:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του νομού Θεσσαλονίκης. Εκεί θα βρίσκεται και ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας.

Δείτε όσα δήλωσε πρόεδρος συλλόγου υπαλλήλων στον ΟΛΘ, ο Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης:

Διαμαρτυρία με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ πραγματοποιεί και ο Ζαφείρης Τζούτζιας, ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των εργοταξίων του Μετρό.

Ο κ. Τζούτζιας βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση από το 2009 και σήμερα ήρθε έξω από το ΥΜΑΘ κρατώντας ένα πανό το οποίο αναγράφει: ”Κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για εμάς τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το Μετρό”.