Ψυχαγωγία

Μεγάλη ένταση και παραλίγο ξύλο στο Survival Secret μεταξύ του Γιάννη Αϊβάζη και αντιπάλων του
Παραλίγο να δούμε και… ξύλο στο χθεσινό επεισόδιο του Survival Secrets, καθώς οι παίκτες κατά την διάρκεια του αγωνίσματος «ξέφυγαν», με αποτέλεσμα να ακουστούν βρισιές και απειλές, ενώ αν δεν επικρατούσαν οι ψυχραιμότεροι ο Γιάννης Αϊβάζης θα ερχόταν στα χέρια με τους αντιπάλους του.

«Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη. Άστο». Η ένταση συνεχώς ανέβαινε και παρά το ότι Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή και Φιλίτσα Καλογεράκου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Θάνος Ουζουνπλούμης φώναξε: «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι» και συνόδευσε τη φράση του μια βρισιά.

Οι άντρες της ομάδας των διάσημων έπιασαν… στον αέρα τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς την απέναντι ομάδα έτοιμος να πιαστεί στα χέρια. Χρειάστηκε να παρέμβει και ο Κώστας Σόμμερ προκειμένου να ηρεμήσουν οι δύο ομάδες ενώ λίγα ματς μετά ο αγώνας διακόπηκε για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί καθώς υπήρχε αρκετή ένταση.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com