ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μακελειό” με δημοσίευμα για ερωτική σχέση Γκλέτσου-Γερουλάνου / Τι απαντά ο Υπ. Δήμαρχος Αθηναίων (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Γερουλάνου για την προσωπική του ζωή – “Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή, προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού”….

“Όταν μια επίθεση γίνεται με μια διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς για μένα να το αγνοήσεις. Πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις μέχρι εδώ” δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Παύλος Γερουλάνος σχολιάζοντας δημοσίευμα που αναφέρονταν σε “σχέση” του με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Εμείς απαντήσαμε σε αυτό το άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ, σαν ένας Αθηναίος, ο οποίος δεν δέχεται μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

Αυτό είναι το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΠΗΓΗ: lamianow.gr