Θεσσαλία

Ληστεία θρίλερ με θύμα Τρικαλινό επιχειρηματία

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι ενός απ’ τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες των Τρικάλων, έδεσαν αυτόν και τη γυναίκα του και σήκωσαν χρυσαφικά και μετρητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr δυο άτομα με κουκούλες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι ενός εκ των πλέον γνωστών και δραστήριων επιχειρηματιών των Τρικάλων. Ο ίδιος φέρεται να αιφνιδιάστηκε, έδεσαν αυτόν και τη σύζυγό και απειλώντας τους σήκωσαν κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 100.000 € και περίπου 20.000 € μετρητά.

Το περιστατικό είναι πρωτοφανές για την πόλη των Τρικάλων, αν και ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί με ηλικιωμένους σε γύρω χωριά.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Καρέ-καρέ οι δραματικές στιγμές στη μεζονέτα του Τρικαλινού εργοστασιάρχη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr οι δυο διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Αιφνιδίασαν τον ίδιο και τη σύζυγό του οι οποίοι κοιμόντουσαν. Τους ξύπνησαν και τους οδήγησαν στο υπόγειο της μεζονέτας όπου και τους έδεσαν. Ενώ γινόντουσαν αυτά ο Τρικαλινός επιχειρηματίας φέρεται να τους είπε ότι σχεδόν τους αναγνωρίζει!…

Οι ληστές σήκωσαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 100.000 € και μετρητά περίπου 20.000 €. Έφυγαν ζητώντας… «συγνώμη για την ταλαιπωρία» από τον εργοστασιάρχη και τη σύζυγό του, οι οποίοι και τελικά λύθηκαν μόνοι τους περί τις 6 το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr  αναφέρουν ότι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας φερόταν ανήσυχος τελευταία και αναζητούσε τρόπους προκειμένου να ενισχύσει την ασφάλειά του.