Τοπικά

«Λευκή Νύχτα» απόψε στον Βόλο με τα καταστήματα ανοιχτά και μετά τα μεσάνυχτα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη «Λευκή Νύχτα», μια δράση που θα τονώσει το κλίμα της εμπορικής δραστηριότητας μέσα από μια εορταστική διάθεση.
Η «Λευκή Νύχτα 2018» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, όπου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά το πρωί 09:00 με 14:30. Θα ανοίξουν ξανά από τις 18:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά μετά τη 1:00 τα μεσάνυχτα, προσφέροντας τα είδη που επιθυμούν σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλο το εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις για εκείνη την ημέρα σε όλο το εμπορικό κέντρο. Στην ευρύτερη περιοχή (Κουμουνδούρου – Μεταμορφώσεως & Δημητριάδος – Αλεξάνδρας), έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κάθε είδους, ομορφιάς, γευσιγνωσίας, παιδικής ψυχαγωγίας αλλά και σε κάθε γωνιά του εμπορικού ιστού θα υπάρχουν μουσικά σχήματα και χορευτικές παραστάσεις. Η αγορά θα πλημμυρίζεται από μουσικές και από ευχάριστη γιορτινή διάθεση.
Προκειμένου να μη διαταραχθεί το γιορτινό κλίμα έχει ορισθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς από Σπ. Σπυρίδη έως Γκλαβάνη από το ύψος 28ης Οκτωβρίου έως Δημητριάδος και Σωκράτους.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αναμένει πλήθος κόσμου να αγκαλιάσει την εμπορική εκδήλωση και η συμμετοχή όλων να σημάνει την καθολική επιτυχία της. «Μας ενδιαφέρει η «Λευκή Νύχτα» να γίνει θεσμός για την πόλη μας, να γίνει τόπος εμπορικού προορισμού, να γοητεύσει τους επισκέπτες, να διασκεδάσουν και να μας επισκέπτονται κάθε χρόνο», τονίζουν τα στελέχη του Συλλόγου και καλούν όλους τους Βολιώτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.