Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024 11:51
Αθλητικά

Κοντονής: «Μίλησα με Μαρινάκη, Βρέντζο»!


Μία ημέρα μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί αν ο υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε με παράγοντες του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου, ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος στην απάντησή του προς τους «πράσινους» δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας στο θέμα, μίλησε στον Alpha 9,89. O υφυπουργός Αθλητισμού παραδέχθηκε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ δεν είχε καμία επικοινωνία με άνθρωπο του Παναθηναϊκού.

Είναι, βέβαια, απορίας άξιον πως ο Σταύρος Κοντονής συνομίλησε με έναν άνθρωπο, στον οποίο έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

-Διευκρινίστε μου κάτι: είχατε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων στο επίμαχο χρονικό σημείο; Διότι ο Παναθηναϊκός λέει με ανακοίνωσή του ότι δεν είχατε επικοινωνία.

«Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα».

-Δηλαδή λέτε ότι συνομιλήσατε με αυτούς που σας κάλεσαν…

«Βεβαίως».

-Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε μία δική σας επικοινωνία με άλλους φορείς και όχι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό λέτε ότι αφορά πως ο Παναθηναϊκός δεν επικοινώνησε μαζί σας. Δεν καλέσατε κάποιον εσείς ή το γραφείο σας…

«Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι».