Παραπολιτικά

«Κλαίει» ακόμα και η Δημοκρατία, με τους διαπρύσιους υποστηρικτές της…

Διαβάζουμε μέρες τώρα, και διασκεδάζουμε είναι η αλήθεια, το δημόσιο διάλογο ανάμεσα σε μορφές της Δημοκρατίας και της Πολιτικής, όπως ο Απόστολος Παπατόλιας, πρώην… γενικώς, και ο Γιάννης Αναστασίου, εκ περιτροπής δημοσιογράφος και πολιτευτής, για τον Δήμο Βόλου και ποιον θα «έβλεπαν» σαν καταλληλότερο για Δήμαρχο, υμνώντας ο ένας τον Παπαδούλη και «θάβοντάς» τον, περίπου, ο άλλος (που προωθεί τον εαυτό του!).

Και ναι μεν τις απόψεις του Γιαννάκου δεν μπορείς να τις σχολιάσεις ή να τις λάβεις καν υπόψη, αν δεν θέλεις να μπεις στο κάδρο μαζί του με ό,τι επώδυνο αυτό συνεπάγεται, αλλά με τον Λάκη Παπατόλια, που διετέλεσε και Νομάρχης και διοίκησε αυτό τον τόπο (τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο για τα χάλια που βιώνουμε ως κοινωνία) δεν μπορείς να περιοριστείς σε ένα χαμόγελο, γιατί το θράσος του και η έλλειψη πολιτικής τσίπας έχουν χτυπήσει «κόκκινο»!

Μιλάει για Δημοκρατία και θεσμούς ο Λάκης που αναδείχτηκε από το ΠΑΣΟΚ  και βολεύτηκε στο ΑΣΕΠ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο από μόνο του (άλλωστε ο μόνος γυρολόγος είναι;). Εκείνο που εξοργίζει είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχει να πατήσει μήνες ολόκληρους στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, μέλος του οποίου κάποιοι είχαν την ατυχή έως δυστυχή έμπνευση να τον εκλέξουν, δεν αισθάνεται την ευθιξία να παραιτηθεί περιφρονώντας έτσι με τον πιο ακραίο τρόπο την ψήφο των πολιτών, που τον τίμησαν.

Βέβαια από τον Λάκη δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο (θυμηθείτε ότι από ανταγωνιστής του Αγοραστού έγινε υπάλληλός του!!!)  αλλά όχι να μας «πουλάει» και δημοκρατικότητα και εξυπνάδα! Ο Λάκης!