1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 12:08
LIFE

Και παρουσιαστής ο Αλέξης Γεωργούλης


Η… φιλόξενη τηλεοπτική στέγη βρέθηκε και έτσι σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ο Αλέξης Γεωργούλης θα δοκιμαστεί και ως παρουσιαστής και μάλιστα σε ρόλο… εξομολογητή! Όπως λοιπόν ανακοινώνει και επίσημα ο ALPHA «Ένας “Barman”. Δύο θαμώνες. Μια ζεστή συνάντηση. Εκείνος, σερβίρει ερωτήσεις. Εκείνοι, ξεδιπλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους…! Η νύχτα δεν έχει μυστικά. Μέσα από αληθινές, αυθόρμητες συζητήσεις όλα βγαίνουν στο φως.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, έρχεται στον Alpha, σε διαφορετικό ρόλο, αυτόν του “Barman”, για να μας “μεθύσει” με χαλαρές, ανθρώπινες στιγμές. Καθισμένος πίσω από τη μπάρα, θα “εξομολογεί” τον εκάστοτε θαμώνα – καλεσμένο που θα βρίσκεται απέναντί του. Κουβέντες, γέλια, εκμυστηρεύσεις, σχόλια μπαίνουν στο… σέικερ. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Ο “Barman”, θα ψυχογραφεί κάθε φορά τους καλεσμένους του και θα καταγράφει τα στοιχεία που απορρέουν από τον χαρακτήρα τους. Δυναμισμός; Πάθος; ρομαντισμός; Ψυχρότητα; Όποιο κι αν είναι το συμπέρασμα, θα γίνει ένα υπέροχο… κοκτέιλ. Ένα κοκτέιλ, φτιαγμένο από τα “συστατικά” της προσωπικότητάς τους».

Από τις αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν ο «Barman» Αλέξης Γεωργούλης θα πρέπει να… μεθύσει τους τηλεθεατές με τις ικανότητές του ως παρουσιαστής για να τον «ακολουθήσουν» στη συχνότητα του ALPHA, αποδεικνύοντας πως ό,τι τους σερβίρει δεν θα είναι… μπόμπα για να τους… χτυπήσει κατακέφαλα…!