Αθλητικά

Η ΠΑΕ Βόλος δείχνει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο – 200 διαρκείας δωρεάν και οικονομική ενίσχυση σε άτομα ευπαθών ομάδων

Η ΠΑΕ Βόλος έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να διαθέσει δωρεάν 200 εισιτήρια διαρκείας σε μακροχρόνια ανέργους και σε πολύτεκνους, ενώ δημιουργείται και ειδικό ταμείο όπου τόσο η ΠΑΕ όσο και οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας θα συνεισφέρουν για την οικονομική ενίσχυση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Βόλος αποφασίστηκε να χορηγηθούν δωρεάν 200 εισιτήρια διαρκείας σε μακροχρόνια ανέργους και σε πολύτεκνους με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ομάδας.

Σημειωτέον, η χορήγηση των εισιτηρίων διαρκείας στους ανέργους και στους πολύτεκνους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15), με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ωστόσο, η κοινωνική δράση της ΠΑΕ Βόλος δεν σταματά εδώ.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, να τοποθετηθεί στην είσοδο του γηπέδου ειδικός κουμπαράς, όπου οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά, για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Στα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, η ΠΑΕ Βόλος θα συνεισφέρει επιπλέον το αντίστοιχο ποσό.

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δίνεται σε άτομα ευπαθών ομάδων, έπειτα από σχετική αίτηση που θα κατατίθεται στα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15) και θα εξετάζεται από ειδική επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και γιατρός κ. Παναγιώτης Λούτσος.