ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάθεση – σοκ της 20χρονης – «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε πουτ@ν@»

Τα όσα μαρτυρικά πέρασε στα χέρια του 52χρονου περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα που έπεσε στην παγίδα που της είχε στήσει στο ημιυπόγειο της Δάφνης. Η μαρτυρία της κοπέλας συγκλονίζει.

Η 20χρονη περιγράφει πως βρέθηκε στο διαμέρισμα του 52χρονου, αλλά και πως εκείνος ουσιαστικά φάνηκε σιγά, σιγά να στήνει την παγίδα γύρω της. Από το “ειδικό” φόρεμα που της ζήτησε να φορέσει για να τη “βλέπει” ως τη στιγμή που την αναισθητοποίησε για να την ακινητοποιήσει.

Η κατάθεσή της έρχεται στο φως μέσα από δημοσίευμα του bloko.gr. Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πως πριν από περίπου ένα μήνα αναζήτησε δουλειά μέσω αγγελίας και βρήκε αυτή που είχε βάλει ο 52χρονος, ο οποίος έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», αναφέρει η 20χρονη στην κατάθεσή της και σημειώνει πως αν και αρχικά είχε αρνηθεί, τελικά δέχτηκε και παρόλο που η συμπεριφορά του της είχε φανεί περίεργη, συνέχισε να πηγαίνει ώστε να μπορεί να είναι άνετη οικονομικά.

Συγκλονίζει η περιγραφή της, καθώς φαίνεται πως ο 52χρονος φρόντιζε σχεδόν συνέχεια να την κρατά αναίσθητη για να ξεσπά πάνω της το αρρωστημένο του πάθος. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.

Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

 

Δάφνη: Ήθελε να πουλήσει τα βίντεο του βιασμού – Θύματα κι αλλες τρεις γυναίκες;

Μέχρι θανάτου θα βίαζε την 20χρονη φοιτήτρια, ο υπέρβαρος σάτυρος της Δάφνης, ο οποίος μάλιστα θα πωλούσε έναντι χιλιάδων Ευρώ στο λεγόμενο σκοτεινό διαδίκτυο, τις αρρωστημένες σκηνές που είχε τραβήξει στο ισόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος.

Σε αυτό το ανατριχιαστικό συμπέρασμα κατέληξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έσωσαν από τα “νύχια” του υπέρβαρου σάτυρου την 20χρονη φοιτήτρια, που έζησε για ένα 24ωρο τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του “τυφλού” βιαστή της.

Η λεπτομέρεια που οδήγησε τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάσουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του αργού θανάτου της φοιτήτριας και μάλιστα μέσα σε απανωτούς βιασμούς και απόλυτη βια και τελικά κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, ήταν το κινητό της κοπέλας το οποίο βρέθηκε στο κολαστήριο της οδού Όθωνος απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη.

Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο έδειξε στους Αστυνομικούς πως ο υπέρβαρος σάτυρος είχε μελετήσει άριστα τις κινήσεις του, και αφού έκλεισε το κινητό της κοπέλας έβγαλε την μπαταρία, γνωρίζοντας πως σύντομα θα δηλωθεί εξαφανίσει για την 20χρονη και μέσω του κινητού της θα προσπαθήσουν οι Αρχές να εντοπίσουν το θύμα του.

Για το λόγο αυτό και γνωρίζοντας πως ακόμα και κλειστό το κινητό εκπέμπει σήμα εκπομπής, έβγαλε την μπαταρία, προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα εντοπιστεί η κατοικία του.

Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξερεύνηση του υπολογιστή αλλά και των καμερών – η μια σε γυαλιά – που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί στο υπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στην Δάφνη, εντοπίζουν ίχνη περιηγήσεις στο λεγόμενο “σκοτεινό διαδίκτυο”.

Ένα παράλληλο ίντερνετ δηλαδή, που χρησιμοποιούν οι μαφιόζοι, οι παιδεραστές και κάθε λογής ανώμαλοι, προκειμένου να δημοσιοποιούν τις πλέον φρικιαστικές τους πράξεις, πάντα έναντι αμοιβής, χρηματικής η ..άλλου είδους υλική ανταμοιβή.
Κατά συνέπεια εξετάζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο υπέρβαρος σάτυρος να έχει ήδη διακινήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο, έναντι αδράς αμοιβής, το ανατριχιαστικό υλικό με τους απανωτούς βιασμούς τις 20χρονης, χρησιμοποιώντας μάλιστα ερωτικά ομοιώματα.

Τέλος οι αστυνομικοί εξετάζουν τις υποθέσεις άλλων τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά που τους προσέφερε ο υπέρβαρος σάτυρος.

Για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται με απόφαση του Εισαγγελέα να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου βιαστή.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr