ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Καρακώστα ξαναχτυπά: Καταφέραμε να κοπεί σταδιακά το ΕΚΑΣ

Ξαναχτύπησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα. Αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι όσοι παίρνουν το ΕΚΑΣ είναι φοροφυγάδες για αυτό και τους το κόβουν, τώρα, απτόητη έκρινε ως «το μη χείρον, βέλτιστον» την περικοπή του έως το 2018!

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό BHMA FM η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση «κατάφερε» να κόψει εντελώς το ΕΚΑΣ μέχρι το 2018. «Πάντα στο μη χείρον υπάρχει, το βέλτιστον» συμπλήρωσε η κυρία Καράκωστα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε και για το νέο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων επιμένοντας στη «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου ότι «στο νέο ταμείο δεν είναι όλα προς πώληση, είναι προς αξιοποίηση». Ζήτησε, μάλιστα, και… υπομονή από τους πολίτες λέγοντας ότι «αν τα καταφέρουμε, καλώς και θα μας ξαναψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, αν δεν τα καταφέρουμε, πράγματι δεν θα τα έχουμε καταφέρει και να μας καταψηφίσει ο Ελληνικός Λαός. Την προσπάθεια, όμως δικαιούμαστε να την κάνουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καράκωστα πριν από δύο ημέρες είχε προκαλέσει με τη δήλωσή της όταν είχε χαρακτηρίσει ως… φοροφυγάδες τους 90.000 συνταξιούχους που πρώτοι θα χάσουν από φέτος το ΕΚΑΣ λόγω του τρίτου Μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: iefimerida.gr