«Ηθικός αυτουργός ο Μαρινάκης για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Δεκέμβριος 22nd, 2015 | by admin
«Ηθικός αυτουργός ο Μαρινάκης για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Αθλητικά
0

 Ανοιχτό πόλεμο με τον ΒΑγγέλη Μαρινάκη άνοιξε ο Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε ο ίδιος στη χθεσινή εκπομπή «Δική στο ΣΚΑΙ».

Ο Αχιλλέας Μπές μίλησε και για πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, εξαπολύοντας εκ νέου «επίθεση» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας ότι πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο ηθικός αυτουργός για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Ηθικός αυτουργός για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή είναι η δική μου θέση. Είμαι πλέον σε ανοιχτό πόλεμο με τον κ. Μαρινάκη και όλο αυτό το σύστημα. Έχω καλέσει για μάρτυρες στην υπόθεση Koriopolis τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κανελλόπουλο. Από τις 10 ώρες για παράδειγμα που με έχει καταγράψει ο κοριός να μιλάω, οι 9,5 είναι με αυτούς τους δύο ανθρώπους. Τους έχω καλέσει να έρθουν στο δικαστήριο και να πουν αν έστησα εγώ κάποιο παιχνίδι και πώς το στήσαμε. Στο βούλευμα αναφέρεται πως εγώ έστηνα παιχνίδια για να βγάζει εκατομμύρια ο κ. Μαρινάκης. Η… διαδικασία ήταν να αθωωθούν αυτοί και να στοχοποιήσουν έναν άνθρωπο, εμένα. Να τα φορτώσουν όλα σε μένα. Εγώ δεν λέω ότι κίνησαν τη διαδικασία οι δύο προαναφερθέντες, αλλά τους βόλευε».

Έχω πάρει δανεικά και από τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Πατέρα. Τα έχω επιστρέψει σε όλους! Όταν σου ζητούν ένα σοβαρό ποσό και είσαι στη φυλακή, ζητάς δανεικά από 4-5 φίλους. Όπως έκανα και με τους Αντώμη Ρέμο, Βασίλη Καρρά, Γιώργο Σπανό, έτσι προέκυψε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν έκρυψα ποτέ πως είχα καλές σχέσεις μαζί του. Τώρα πια δεν έχω και αναφέρθηκα παραπάνω στο γιατί συνέβη αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια (3-0), σχολίασε ο κ. Μπέος: «Ακόμα περιμένουμε τις εξελίξεις για το Ολυμπιακός-Βέροια. Έχουν βγει μαρτυρίες ποδοσφαιριστών και προπονητών και ακόμα δεν την έχει πληρώσει κανένας. Τι σημασία έχει αν είσαι ο Ολυμπιακός Πειραιώς; Όποιος ευθύνεται να πληρώσει, όχι επειδή κάποιος είναι ‘γίγαντας’ δεν τον αγγίζουμε. Χωρίς καμία μαρτυρία, χωρίς τίποτα, διέλυσαν τον Ολυμπιακό Βόλου σε μια νύκτα. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει η υπόθεση. Βλέπω συναλλαγές με τον μητροπολίτη Πειραιά, μην περιμένουν να τελειώσει έτσι. Εγώ θα βγαίνω κάθε μέρα έξω και θα φωνάζω»!

Δεν άφησε ασχολίαστη και την υπόθεση του Noor-One: «Πρέπει να βρεθεί από τις Αρχές ο ηθικός αυτουργός ο άνθρωπος που το οργάνωσε όλο αυτό. Ο Αιμίλιος Κοτσώνης δεν έχει τσιγάρο να καπνίσει, εννοείται ότι δεν είναι αυτός ο χρηματοδότης. Δεν γίνεται ο Κοτσώνης να την πληρώσει και να την γλιτώσουν αυτοί που έβαλαν εκατομμύρια για να βγάλουν πολλά περισσότερα».

Σε video που έπαιξε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» για την κλήρωση-παρωδία του Κυπέλλου, ο Μπέος ήταν… αφοπλιστικός: «Κατά 99,9% ήταν στημένη η κλήρωση! Εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι»!