Τοπικά

«Εφυγε» αιφνίδια 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

«Εφυγε» μετά από μια σύντομη διάρκειας, όσο και ξαφνική, ασθένεια ο 62χρονος Βολιώτης Παναγιώτη Καπετσώνη, συνταξιούχος αστυνομικός, που κατέληξε προχθές το βράδυ στη ρευματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Τα προβλήματα υγείας με τον άτυχο 62χρονο παρουσιάστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα, οπότε εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα. Ο 62χρονος και η οικογένειά του άρχισαν να επισκέπτονται τότε ανά τακτά διαστήματα το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, διαγνώστηκε ότι προβλήθηκε από κρυπτογενή πνευμονία. Άμεσα άρχισε να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και κάποια χρονική στιγμή η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, πλην όμως τα αναπνευστικά προβλήματα παρέμεναν και δεν είχαν ξεπεραστεί.

Την περασμένη Τετάρτη ο 62χρονος εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση παρά τις θεραπευτικές αγωγές που είχε ακολουθήσει. Παρέμεινε νοσηλευόμενος και διασωληνώθηκε, όμως δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και προχθές άφησε την τελευταία του πνοή εκεί.

Ο 62χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του και ένα γιο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, 17 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.